Het gezicht achter de camera

 

Ik ben Lizette, 29 jaar en woon samen met mijn vriend Nick en zoontje Quinn in Naaldwijk. Naast mijn werk als fotograaf ben ik werkzaam als Kwaliteit, Arbo en Milieu medewerker voor de Gemeente Den Haag.

In 2013 ben ik begonnen met fotograferen als hobby. Ik startte met het fotograferen van gerechten voor mijn blog waar ik destijds heel druk mee was. Tegenwoordig fotografeer ik voornamelijk gezinnen en dames die aan het begin staan van hun modellen cariere.

 

Ik streef naar perfectie en neem de tijd voor het uitwerken van een moodboard maar ook de nabewerking. Tijdens de shoot vind ik het erg belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Niet forceren en doen waar jij je goed bij voelt. Mijn missie is geslaagd als je verbaasd bent hoe mooi je op de foto staat. Kijk rond op de website op mijn sociale kanalen en bij vragen, stel ze gerust.

 

Ik kijk er naar uit jouw/jullie wensen om te zetten in beeld. 

Kind words


Wij hebben een fotoshoot bij Lizette geboekt voor ons zoontje en zijn neefje. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. Lizette weet de spontane momenten prachtig vast te leggen. Ze neemt alle tijd voor de shoot en brengt echte emoties over. De kinderen vonden het heel leuk met haar.

is professioneel, neemt alle tijd en denkt na over de kleinste dingen. Hierdoor maakt zij prachtige foto’s die een blijvende herinnering vormen.

Susan


Via Facebook kwamen wij in contact met Lizette! Meteen een goede klick & wat was ze geduldig! Ons dochtertje maakte het ons zeer zwaar maar de foto’s zijn echt fantastische geworden! Prachtige lifestyle foto’s die zelfs ZO mooi zijn dat we ze als een groot pronkstuk op de muur hebben gehangen! Ik zou dailizet fotografie echt 200% aanraden!

Mandij


Afgelopen week bij Lizette een fotoshoot gehad. Een hele lieve en spontane vrouw met enorm veel passie voor fotografie. Heb hele mooie foto’s ontvangen. Doordat Lizette ook jurken verhuurd voor de fotoshoot had ik geen omkijken naar mijn kleding hiervoor echt ideaal.
Zeker een aanrader!!

Jennifer


Een tijd geleden heb ik een fotoshoot gedaan met mijn moeder en zusje. Daar zijn mooie foto’s uitgekomen! Lizette heeft ons goed geholpen met het aannemen van poses, op ons gemak stellen en daarnaast zorgde zij voor een fijne sfeer tijdens de fotoshoot. Ik zou zeker nog een keer een shoot boeken!

 

Elise