Algemene Voorwaarde - Dailizet Fotografie

 

1. Stijl

Jullie hebben mij gekozen als fotograaf . Waarschijnlijk hebben jullie mij geboekt omdat de stijl van mijn fotografie jullie aanspreekt. Ik werk altijd volgens deze stijl en vanuit mijn eigen gevoel en professionele kijk op wat mooi is. Ideeen zijn welkom, poses of foto’s van andere fotografen kopieren doe ik niet.

2. Betaling

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij per mail een factuur. De factuur moet binnen 14 dagen worden voldaan op het in de factuur vermeldde rekeningnummer. Is de shoot binnen de betalingstermijn van 14 dagen gepland? Dan moet de betaling op de dag van de shoot voldaan zijn. Zodra de betaling is voldaan, is jouw boeking definitief. Als ik geen of een onvolledige betaling heb ontvangen, wordt de shoot door mij geannuleerd.

3. Levering

Alle beelden worden binnen 3 weken geleverd via een online gallery.

4. Annulering

Bij slecht weer (regen, sneeuw, ijzel of heel veel bewolking) kunnen jullie maar ook ikzelf bepalen om de shoot te verplaatsen. Bij ziekte van mij of mijn kindje, of van jullie of jullie kindje geldt ook dat de shoot verplaatst mag worden naar een ander passend moment. Annuleer je de shoot vier weken van te voren? Dan krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulering tot twee weken van te voren ontvang je de helft van het bedrag terug. Bij annulering binnen twee weken van te voren ontvang je geen geld terug. Annuleringen dienen altijd schriftelijk per mail gedaan te worden.

 

5. Bewerking

Alle foto’s worden zorgvuldig door mij nabewerkt. Ook hierbij werk ik altijd volgens mijn eigen stijl en vanuit mijn eigen professionele blik op wat mooi is. Ik lever nadrukkelijk geen RAWbestanden of onbewerkte foto’s aan. Het zelf nabewerken van mijn foto’s door middel van grafische bewerkingsprogramma’s, door het gebruik van filters op social media of door het bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan.

6. Gebruik van de foto’s door jullie en/of derden

De foto’s die ik voor jullie maak, zijn bestemd voor jullie zelf. Deel je de foto’s online? Dan zie ik graag dat je mijn naam @Dailizet.Fotografie of de aangeleverde foto met logo gebruikt zodat duidelijk is dat ik de beeldmaker ben. De foto’s mogen niet door derden of voor commerciele doeleinden gebruikt worden, tenzij anders afgesproken. Hiervoor gelden andere, op maat gemaakte, tarieven.


7. Kwaliteit

 Ik lever alleen digitale foto’s op hoge resolutie via een online gallery. Wil je de foto’s laten drukken? Kies dan voor een drukker die op hoogwaardige materialen drukt. De manier van drukken en de keuze hierin is je eigen verantwoordelijkheid. Voor een advies waar je dit het beste kunt laten doen kun je contact met mij opnemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de drukkwaliteit.

8. Gebruik van de foto’s door mij

Een selectie van de foto’s die ik van jullie maak, gebruik ik graag voor mijn website en/of social media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat me dit dan even weten.

9. Cadeaubonnen

Cadeau-/tegoedbonnen kun je inzetten bij het boeken van een shoot en worden in mindering gebracht op de shootprijs. Geef vooraf aan dat je jouw tegoedbon in wilt zetten. Kijk voor de actuele prijzen op mijn website.