Algemene Voorwaarde Shoot op TFP (Time For Portfolio) 

 

  1. Stijl

Jullie hebben mij gekozen als fotograaf. Waarschijnlijk hebben jullie mij geboekt omdat de stijl van mijn fotografie jullie aanspreekt. Ik werk altijd volgens deze stijl en vanuit mijn eigen gevoel en professionele kijk op wat mooi is. Ideeen zijn welkom, poses of foto’s van andere fotografen kopieren doe ik niet. 

  1. Betaling

Voor de shoot zelf worden geen kosten in rekening gebracht. Eventuele parkeer en reiskosten zijn voor ieder zelf.  

  1. Levering

Alle beelden worden binnen 3 weken geleverd via een online gallery. 

  1. Annulering

Bij slecht weer (regen, sneeuw, ijzel of heel veel bewolking) kunnen jullie maar ook ikzelf bepalen om de shoot te verplaatsen. Bij ziekte van mij of mijn kindje, of van jullie of jullie kindje geldt ook dat de shoot verplaatst mag worden naar een ander passend moment. Annuleer je zonder reden binnen 24 uur of kom je niet opdagen, breng ik €50,00 in rekening. 

 

  1. Bewerking

Alle foto’s worden zorgvuldig door mij nabewerkt. Ook hierbij werk ik altijd volgens mijn eigen stijl en vanuit mijn eigen professionele blik op wat mooi is. Ik lever nadrukkelijk geen RAWbestanden of onbewerkte foto’s aan. Het zelf nabewerken van mijn foto’s door middel van grafische bewerkingsprogramma’s, door het gebruik van filters op social media of door het bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan. 
 
6. Gebruik van de foto’s door jullie en/of derden 

De foto’s die ik voor jullie maak, zijn bestemd voor jullie zelf. Deel je de foto’s online? Dan zie ik graag dat je mijn naam @Dailizet.Fotografie of de aangeleverde foto met logo gebruikt zodat duidelijk is dat ik de beeldmaker ben. De foto’s mogen niet door derden of voor commerciele doeleinden gebruikt worden, tenzij anders afgesproken. Hiervoor gelden andere, op maat gemaakte, tarieven. 

  1. Kwaliteit

 Ik lever alleen digitale foto’s op hoge resolutie via een online gallery. Wil je de foto’s laten drukken? Kies dan voor een drukker die op hoogwaardige materialen drukt. De manier van drukken en de keuze hierin is je eigen verantwoordelijkheid. Voor een advies waar je dit het beste kunt laten doen kun je contact met mij opnemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de drukkwaliteit. 

  1. Gebruik van de foto’s door mij

Een selectie van de foto’s die ik van jullie maak, gebruik ik voor mijn website en/of social media.