Home » Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie

Online zichtbaarheid is nog nooit zo belangrijk geweest. Professionele bedrijfsfotografie wordt niet alleen ingezet bij marketing maar de sociale media kanalen "dwingen" ons om regelmatig nieuwe content te plaatsen. Een goed LinkedIn profiel bijvoorbeeld is bijna niet meer weg te denken. 

Wie ben je? Wat doe je? en vooral: waar sta je voor. Anno 2021 kopen we niet "zomaar" een product of dienst. We zijn op zoek naar raakvlakken met een verkoper. Dat van een gedeelde interesse zijn, goed gevoel bij de visie of simpelweg omdat we ons verbonden voelen tot deze mensen. Met professionele bedrijfsfotografie ben je verzekerd van interessante en sprekende beelden.

LinkedIn profielfoto's die herkenbaar zijn

De persoonlijke twist. Eenheid op LinkedIn bijvoorbeeld: Alle medewerkers een professionele LinkedIn profielfoto en op de achtergrond subtiel een logo of het bedrijfspand. Duidelijk, simpel, consistent. 

Ook persoonlijk; foto's van medewerkers aan het werk (ook wel: een sfeerimpressie). Sfeer proeven en visualiseren. Iemand die op het punt staat te solliciteren op een functie binnen jouw bedrijf en een goed beeld krijgt van de organisatie. Heb je naast een kantoor ook een werkplaats? Vergeet deze afdeling niet! juist door deze afdelingen mee te nemen krijg je een mooi compleet beeld van de organisatie.

Personal Branding

Je als zelfstandig ondernemer onderscheiden in een drukke markt is niet altijd makkelijk. Authentiek verkopen is het woord van 2021: laat de ECHTE jij zien en doe het op jouw eigen manier: er zijn al zoveel anderen. 


Professionele bedrijfsfotografie met een stoer randje maar helemaal in lijn met de visie

Ben je op zoek naar de " standaard" portret foto's? Dan verwijs ik je graag door naar een collega fotograaf. Mijn stijl omschrijf ik als echt, ongeposeerd en met een stoer randje: net even anders dan anders.

Elke fase of nieuwe medewerker in dezelfde stijl vastleggen

Naast een eenmalige shoot, heb ik ook een jaar pakket. Dit zorgt er voor dat je 3 keer per jaar nieuwe content heb in dezelfde stijl. EN: alle nieuwe medewerkers structureel voorzien van een profiel foto in de trend van het bedrijf.


Personal Branding

- Intake gesprek
- Fotoshoot van circa 2 uur op locatie naar keuze
- Style en kleding advies
- Inclusief meerdere kledingwissels
- 30 HDR Beelden in mix van kleur en ZW
- Exclusief BTW en reiskosten a €0,25 per km

€329 

Branding Refresh

- Intake gesprek op locatie
- Fotoshoot van circa 4 uur op locatie 
- 2 urban portret foto's per medewerker in 1 stijl
- 10 HDR beelden van de locatie 
- Exclusief BTW en reiskosten a €0,25 per km

t/m 20 medewerkers

€459

21 t/m 50 medewerkers

€699

vanaf 50 medewerkers: op aanvraag

Allround Branding

Altijd jouw bedrijfsfotografie up to date? Kies dan voor het jaar abonnement. 

- Intake gesprek op locatie
- 3 keer per jaar fotoshoot van circa 4 uur op locatie 
- 2 urban portret foto's per (nieuwe) medewerker in 1 stijl
- 10 HDR beelden van de locatie 
- Exclusief BTW en reiskosten a €0,25 per km

€1199