Reacties

Laurens
2 maanden geleden

Ik heb samen met mijn vriendin foto’s laten maken door Lizette. De ervaring was echt top. Zelf ben ik niet zo goed in poseren of de juiste houding aannemen voor foto’s, maar Lizette gaf me daar goede tips voor en het heeft geleidt tot een heel resultaat! 10 uit 10!

Diana
2 maanden geleden

Onwijs leuke shoot gehad! Mooie foto’s voor terug gekregen :) Lizete was lief en hielp ook goed, de foto’s kreeg ik de volgende dag al opgestuurd. Ik raad haar zeker aan als fotograaf!

Mirthe en Marielle
8 maanden geleden

Onwijs leuke fotoshoot gehad. Lizette kwam met leuke ideeën en hielp goed. De foto's kregen we 1 dag later weer terug en hier waren we onwijs blij mee! Heel erg bedankt

Ashley Harte
8 maanden geleden

Lizette heeft mij op een mooie en subtiele manier weten vast te leggen tijdens mijn zwangerschap. Ze gaf heel fijne en geduldige aanwijzingen en had precies door wat mijn wensen waren. De foto’s zijn van mooie kwaliteit en waren ontzettend snel in mijn bezit. Nogmaals bedankt Lizette, een heel mooie en dankbare herinnering aan deze periode!

Elise de Jong
8 maanden geleden

Lizette heeft mooie foto’s gemaakt van mij en samen met mijn vriend. Ik vind het zelf lastig om poses aan te nemen, maar Lizette gaf mij fijne aanwijzingen waardoor het makkelijker was voor mij. Dank je wel voor de foto’s, ik kom zeker nog een keer terug!

Mark
een jaar geleden

Hele mooie foto's gemaakt van ons gezin! Het was fijn dat je bij s thuis kwam om te fotograferen. Vooral de gezinsfoto en de babyfoto zijn om in te lijsten. Dankjewel Lizette!

Tamara van Baggum
een jaar geleden

Wij zijn onwijs dankbaar en blij met de foto’s die Lizette van onze kids heeft gemaakt. Eindelijk iets gaafs voor aan de muur. Lizet heeft alle geduld met de kinderen en wist ze op hun mooist vast te leggen. Iets wat wij van te voren stiekem niet hadden verwacht, gezien hun spanningsboog ;-). Binnen 24uur hadden wij alle foto’s al binnen. Hoe snel is dat? Wij zouden Lizette aan iedereen aanbevelen. Wij komen zeker nog terug!

Danielle Schouten
een jaar geleden

Foto's zijn herinneringen voor de toekomst! Heel dankbaar met de foto's die Lizette van ons gezin heeft gemaakt. Ondanks 2 meiden die er een eigen feestje van probeerde te maken heeft Lizette prachtige foto's gemaakt. De eerste foto's hebben wij binnen 24 uur kunnen zien! Super snelle afwerking. Ik zal in de toekomst zeker terugkomen.

Louise
een jaar geleden

Ik ben ontzettend dankbaar voor de prachtige foto's die ze van mijn dochters gemaakt heeft. Toen ik hoogzwanger was van mijn 2e dochter heeft ze foto's van mijn gezin gemaakt. Toen mijn 2e dochter was geboren kwam ze langs voor een Newborn shoot. Nooit geweten dat ik zulke prachtige foto's zou krijgen! Iets wat ik bij mijn 1e niet heb gedaan en achteraf spijt van heb.
Deze foto's zijn zo prachtig en koester ik dan ook graag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen